Sigtuna bjuder in till BarCamp 2016

Sedan 2013 har vi i Sigtuna i samverkan med GMIC arrangerat en BarCamp om hållbarhet inom turism, möten och events – Green Tourism Camp Scandinavia. Initiativet kom efter att vi i Sigtuna hade fått skypa in till en BarCamp i Tyskland. Vi kände genast att denna nya mötesform måste vi ta till Sverige.

Och vad är en BarCamp? Det är en typ av ”icke-konferens” där deltagarna skapar agendan. Resultatet blir ett fantastiskt engagemang från var och en närvarande, generös kunskapsdelning och nätverkande på hög nivå.

Den 26-27 maj möts vi åter på BarCamp och anmälning öppnar upp inom kort. Det blir några små ändringar efter tidigare deltagares önskemål.Vi har lagt BarCampen på en torsdag-fredag, så att vi alla får helgen ledig. Dessutom har vi bestämt att huvudspråk blir svenska.

Annars blir mycket som tidigare – inspirerande samtal och intensivt nätverkande. Vill du veta vad tidigare deltagare tänkt. Klicka här. Ett resultat från förra mötet var ett gemensamt statement. Är du nyfiken på detta? Läs mer här

Hör gärna av dig till Camilla Zedendahl om du har några frågor. Antalet platser är begränsat. Så det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig genom att följa länken: http://www.conferencemanager.se/barcamp2016

 

Lämna en kommentar